Έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Κουμπόγιωργας μετά από εξάμηνη, αλλά άνιση όπως αποδείχθηκε, μάχη με τον καρκίνο

Κατέκλυσε τα ΜΜΕ και τα social media η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Κουμπόγιωργας. Τον θάνατο του 48χρονου ηθοποιού έκανε γνωστό με ανάρτηση της η Καλλιόπη Ευαγγελίδου. 

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο», έγραψε η γνωστή ηθοποιός για τον συνάδελφό της. 

Ο Αλέξανδρος Κουμπόγιωργας συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως αδερφός της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στην τηλεοπτική επιτυχία “Εραστής Δυτικών Προαστίων”. Τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί στο θέατρο και συμμετείχε σε σημαντικές παραστάσεις, όπως η «Βιοτεχνία Υαλικών» (2017), ο «Δον Κιχώτης» (2020), «Η χώρα των πελαργών…ένα παραμύθι της θάλασσας» (2018) και «Ο απρόσκλητος επισκέπτης» (2019).
«Ο ηθοποιός καλείται σήμερα να παλέψει με κακούς δράκους, μάγισσες και ξωτικά, ελπίζοντας σε έναν καλύτερο κόσμο», είχε πει ο Αλέξανδρος Κουμπόγιωργας σε μία συνέντευξή του.

Μετά από την Καλλιόπη Ευαγγελίδου, τον αποχαιρέτησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας. Εμφανώς συντετριμμένος για τον θάνατο του Αλέξανδρου, ο οποίος έδωσε μάχη επί έξι μήνες, με τον καρκίνο, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει…», έγραψε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.