Αγωνία για την 47χρονη που υπέστη θρόμβωση- Επιδεινώθηκε η κατάστασή της

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της 47χρονης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ μετά τα συμπτώματα εγκεφαλικού και παράλυσης του μισού της προσώπου που εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό της με AstaZeneca. 

Σημειώνεται ότι η γυναίκα νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην νευρολογική κλινική με τους γιατρούς να την παρακολουθούν συνεχώς.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης τα αποτελέσματα της αξονικής στην οποία έχει υποβληθεί θα κρίνουν καλύτερα την όλη κατάσταση :

“Έχει μια μικρή επιδείνωση στο επίπεδο συνείδησης. Για τον λόγο αυτό έχει ζητηθεί να γίνει μια αξονική τομογραφία, ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Αυτή την ώρα είμαστε στην φάση όπου αναμένονται τ αποτελέσματα. Με άλλα λόγια επιδεινώθηκε η επαφή που είχε, εμφανίζεται πιο πεσμένη σε σχέση με το πρωί”. 

Όπως έκανε γνωστό η οικογένεια της για την 47χρονη όλα ξεκίνησαν μετά το εμβολιασμό στις 4 Μαϊου με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η γυναίκα ανέβασε άμεσα πυρετό και είχε ενοχλήσεις στα άκρα, ενώ μια εβδομάδα μετά είχε έντονους πονοκεφάλους. Ο αγροτικός γιατρός στον οποίο απευθύνθηκε αρχικά την έστειλε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάουόπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ. Εκεί οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο και της ζήτησαν να κάνει μαγνητική εξέταση. Στις 12 Μαϊού και με τα συμπτώματα να μην υποχωρούν, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει θρόμβο στον εγκέφαλο.