Απίστευτο! Θαυμαστής της Ματίνας Παγώνη έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού γιατί είναι… ερωτευμένος μαζί της

Φανατικούς θαυμαστές έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη. Βέβαια, σίγουρα τις εντυπώσεις έχει κλέψει ένας κύριος που, όπως εξομολογήθηκε με ανάρτησή του στα social media, έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού γιατί είναι… ερωτευμένος μαζί της. 

Ο εν λόγω κύριος αφού έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού φωτογραφήθηκε και έκανε μια αφιέρωση στην κ. Παγώνη, με την ανάρτησή του να γίνεται viral στα social media.  «Κυρία Παγώνη, εμβολιάστηκα για σένα γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί σου!» έγραφε το χαρτί που κρατούσε ο κύριος που μόλις είχε εμβολιαστεί.

Η κ. Παγώνη μίλησε το πρωί της Τετάρτης (265) στον ΣΚΑΙ για αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση θαυμασμού.«Επειδή πέρασα δύσκολες ημέρες, δεν το είδα. Αλλά μου το έστειλαν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει. Το συμπέρασμα είναι όμως ότι από αυτή την ιστορία, εμβολιάστηκε κάποιος που δεν επρόκειτο να εμβολιαστεί. Άρα έχουμε κάτι θετικό από αυτή την ιστορία» απάντησε.