Σοκ στον Πύργο – Πήρε εξιτήριο από ΜΕΘ και πέθανε στο σπίτι του

Ένας 56χρονος άνδρας αφού νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό και εισήχθη σε ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, επέστρεψε σπίτι του, όμως λίγες μέρες μετά πέθανε, μάλλον από ενδονοσοκομειακή μόλυνση. Ο συγκεκριμένος ο οποίος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου στις 6/03/2021 από κλινική Covid στην Τρίπολη και πήρε εξιτήριο από αυτήν στις 2/04/2021. Επέστρεψε στο σπίτι και στους δικούς του, όπου λίγο αργότερα όμως, εμφάνισε νέα προβλήματα υγείας, αφού σύμφωνα με τον γιο του, διαπιστώθηκε ότι έχει κολλήσει μικρόβιο.

Τελικά δεν άντεξε και απεβίωσε προχθές Τρίτη (06-04-2021) σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του. Όπως δείχνουν και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι έχουν βγει από τις ΜΕΘ νικητές στη μάχη με τον κορονοϊό, δυστυχώς λόγω αδύναμου ανοσοποιητικού, είναι επιρρεπείς σε ιούς και μικρόβια και πολλές φορές καταλήγουν.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ασφυκτική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στο Γ.Ν Πύργου καθώς τα κρούσματα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ για την Ηλεία καθημερινά είναι αυξημένα, ενώ έχουν γεμίσει οι κλινικές covid και η ΜΕΘ covid.