Βάσια Τριφύλλη: «Την περίοδο του καρκίνου τη θυμάμαι ροζ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» ήταν η Βάσια Τριφύλλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την περιπέτεια που έζησε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Ευτυχώς η πιο δύσκολη στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα στη ζωή μου. Ακόμα και την ιστορία του καρκίνου την θυμάμαι ροζ. Όχι συννεφάκι, ροζ απόχρωση όλο το θέμα μου» ανέφερε η ίδια, με τα λόγια της να προκαλούν αίσθηση.

Η ίδια έκανε αναφορά και στον Θανάση Βέγγο, λέγοντας: «Από τον Θανάση Βέγγο έχω κρατήσει τα πάντα του. Την καθαριότητα του, έτριζε από καθαριότητα. Αυτό που λέμε “αυτός ο άνθρωπος τρίζει από την καθαριότητα”. Τη λεβεντιά του, τα πάντα. Μου έλεγε “να σε πάω στο σπίτι;”, πήγαινε στο αυτοκίνητο και μου συμπλήρωνε: να σου πω, το τασάκι είναι τρικ! Εδώ δεν καπνίζεις. Στη ζωή του ήταν πολύ καλύτερος ο Θανάσης Βέγγος από αυτό που έβγαζε στις ταινίες του. Με τα παιδιά του και την γυναίκα του ήταν μέλι, όπως το λέμε».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Βάσια Τριφύλλη αναφέρθηκε στην καριέρα της, τονίζοντας πως «τις δύσκολες συνεργασίες με πρόσωπα τις έχω πια ξεχάσει».