Βαρύ πένθος για την Αιμιλία Υψηλάντη, πέθανε η μοναχοκόρη της Μαρίνα σε ηλικία 55 ετών

Βαρύ είναι το πένθος για τη μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη η οποία έχασε την μοναχοκόρη της, Μαρίνα, σε ηλικία 55 ετών

Η ηθοποιός Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της σπουδαίας ηθοποιού, Αιμιλίας Υψηλάντη, και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» και αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Είχε αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρίνα.

ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Την είδηση του θανάτου της Μαρίνας Υψηλάντη έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας τα εξής: «Ένα μεγάλο αντίο στο γλυκό Μαρινακι, την Μαρίνα Υψηλάντη, που πέταξε ψηλά κι έφυγε από κοντά μας.. Καλό ταξίδι όμορφη Μαρίνα, που δεν σε χόρτασε ούτε το θέατρο!!!»

 Η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «Mega Καλημέρα» πριν από έναν χρόνο, είχε δηλώσει για τον έναν γάμο και την κόρη της: «Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη, γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη».