ΒΙΑΝΕΞ: Στήριξη στα ακριτικά νησιά και τους μαθητές τους

Η κορυφαία Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία, ΒΙΑΝΕΞ, σε συνεργασία με την Ομάδα Αιγαίου, την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία και έχοντας πάντα ως στόχο την στήριξη την ελληνικής κοινωνίας καλύπτει τις ανάγκες που έφερε η πανδημία για την τηλεκπαίδευση των μαθητών ακριτικών νησιών.

Πιο συγκεκριμένα, η ΒΙΑΝΕΞ προσέφερε 45 tablets στους μαθητές της Ίου, της Πάτμου, της Θύμαινας και του Αγαθονησίου.

Ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, δήλωσε σχετικά με τη δωρεά: «Αποτελεί δέσμευσή μας να στεκόμαστε δίπλα στον ακρίτα νησιώτη που ειδικά στις μέρες μας, έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη την στήριξή μας. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που έφερε η πανδημία, αποφασίσαμε να προσφέρουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό στους μαθητές των νησιών για απρόσκοπτη πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση».

Η Πρόεδρος της Ομάδας Αιγαίου Ντενίζ Α. Τσιμή, ανέφερε για την ενέργεια: «Ευχαριστώ τη ΒΙΑΝΕΞ, αλλά προσωπικά και τον ίδιο τον κ. Γιαννακόπουλο εκ μέρους της Ομάδας Αιγαίου για τη στήριξη του έργου μας στα μικρά και ακριτικά νησιά.
Τέτοιες άμεσες πράξεις φανερώνουν το πραγματικά υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διαθέτει η εταιρεία και σας κατατάσσει στους σταθερούς υποστηρικτές της Ομάδας Αιγαίου
».