Διαδικτυακή εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με θέμα “Οι θέσεις και οι δεσμεύσεις για τους νοσηλευτές” την Τρίτη 11 Μαΐου

12 Μαΐου, Ημέρα του Νοσηλευτή, ημέρα στοχασμού, ημέρα που θα πρέπει να σκεφτούμε που είμαστε, που θέλουμε να πάμε, και πως θα σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα ώστε μέσα από τη θωράκιση του νοσηλευτικού επαγγέλματος να θωρακίσουμε συνολικά το σύστημα Υγείας της χώρας μας.
Ενάμιση χρόνο στην μάχη με τον αόρατο εχθρό και την κοινωνία σύσσωμη να χειροκροτεί και να αναγνωρίζει τον σπουδαίο ρόλο των Νοσηλευτών  στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ήρθε η ώρα τα λόγια να γίνουν πράξεις και οι υποσχέσεις δεσμεύσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει  τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ του για την Νοσηλευτική, αποτιμά το χθες, συζητά για το σήμερα, και  ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ για το αύριο.
Τρίτη 11 Μαΐου, 18.00

Ομιλητές:Αντρέας Ξανθός, Τομεάρχης ΕΠΕΚΕ Υγείας, πρώην Υπουργός ΥγείαςΔημήτρης Τζιάλλας, Νοσηλευτής, μέλος του τμήματος Υγείας, πρώην πρόεδρος ΕΣΑΝ 
Στην εκδήλωση θα χαιρετήσουν:Γιάννης Μπαλάφας, μέλος του Πολιτικού Συμβούλιου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπεύθυνος θεμάτων ΥγείαςΔώρα Αυγέρη, αναπληρώτρια  τομεάρχης ΕΠΕΚΕ ΥγείαςΓιώργος Βαρεμένος, αναπληρωτής τομεάρχης ΕΠΕΚΕ Υγείας Παναγιώτης Καλαράς, συντονιστής τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά στη διεύθυνση : https://facebook.com/groups/1348182758902872/