Δυο ξυλοδαρμοί από άγνωστο σε γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη

Κλίμα φόβου επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη, μετά τις ανεξήγητες επιθέσεις σε βάρος δυο γυναικών σε διάστημα τεσσάρων ημερών, από άγνωστους άνδρες που τις ξυλοκόπησαν χωρίς να τις γνωρίζουν! Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο δράστης να είναι ο ίδιος και στις δυο περιπτώσεις.

Το βράδυ της Τρίτης, δέχθηκε επίθεση από τον άγνωστο άνδρα μια 35χρονη που περπατούσε αμέριμνη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Ο δράστης την άρπαξε από πίσω και την έριξε στο έδαφος κάνοντάς της κεφαλοκλείδωμα, ενώ στη συνέχεια άρχισε να την χτυπά με μανία! Περαστικοί που επενέβησαν, έτρεψαν σε φυγή τον δράστη σώζοντας την σοκαρισμένη γυναίκα, που μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Ο δράστης, που αναζητείται από την Αστυνομία, φέρεται να είναι αλλοδαπός, σύμφωνα με το e-evros.gr.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, πάλι σε κεντρικό σημείο της πόλης, όταν μια 18χρονη φοιτήτρια που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστό της εύσωμο και κοντό άνδρα ηλικίας περίπου 45-50 χρόνων, ο οποίος της ζήτησε αναπτήρα και προσπάθησε να της πιάσει συζήτηση. Η κοπέλα προσπάθησε να τον αποφύγει και τότε ο άνδρας της επιτέθηκε χτυπώντας την με δύναμη στο πρόσωπο. Η φοιτήτρια πανικοβλήθηκε και κρύφτηκε τρέχοντας στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, όπως αναφέρει το evrosonline.gr, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε. Η 18χρονη υπέβαλε καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που ερευνά για να τον εντοπίσει.