Εικόνες από τα κορωνο-πάρτι που οδήγησαν τη Μύκονο σε lockdown – «Καμπάνες» και για την Αθήνα

Εικόνες από νυχτερινά μαγαζιά και μπιτς μπαρ της Μυκόνου που κάνουν τον γύρω των social media. Εικόνες λίγο μετά το τοπικό lockdown στο νησί.
 

Πλάνα από τα κορωνο-πάρτι στη Μύκονο που οδήγησαν το νησί σε lockdown βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα συναγερμός έχει σημάνει και για παρόμοιες καταστάσεις στην Αθήνα.

Το Mega παρουσίασε εικόνες από νυχτερινά μαγαζιά και μπιτς μπαρ τις Μυκόνου που κάνουν τον γύρω των social media. Εικόνες λίγο μετά το τοπικό lockdown στο νησί.

Ντόπιοι και τουρίστες δεν μπορούν να περιμένουν να μέχρι αργά το βράδυ. Τα πάρτι ξεκινούν με το φως της ημέρας. Όχι μόνο όρθιοι αλλά και πάνω στους καναπέδες και τα σκαμπό ανέβηκαν οι θαμώνες για να ξεφαντώσουν.

Μεγάλα ανεξέλεγκτα ιδιωτικά κορωνοπάρτι που γίνονταν κάθε εβδομάδα σε βίλες και απόμερα σημεία. «Γλέντια» σε μπιτς μπαρ με τους θαμώνες να κρατούν μαντήλια στα χέρια και να χορεύουν σε απόσταση αναπνοής αλλά και ξέφρενοι χοροί τα βράδια στα μεγάλα κλαμπ της Μυκόνου ήταν οι λόγοι που οδήγησαν το νησί των ανέμων στον «αποκλεισμό» του από στεριά και από θάλασσα.

Συνωστισμός και σε κλαμπ της Αθήνας

Μεγάλο υπαίθριο κορωνοπάρτυ έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη με γνωστούς ράπερ να ξεσηκώνουν το πλήθος.

Δεκάδες νέοι – αγνοώντας κάθε μέτρο προστασίας και ξεχνώντας τη λέξη «πανδημία» με καπνογόνα στα χέρια χοροπηδούν, χορεύουν και τραγουδούν!

Άλλοι πάλι απαθανατίζουν τις στιγμές της ανέμελης διασκέδασης τους.

Οι διοργανωτές φρόντισαν μέχρι και για την μετακίνηση όσων δεν διέθεταν μεταφορικό μέσο.

Με ανάρτηση τους στα social media ενημερώνουν τον κόσμο πως όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους με σκοπό να τους παραλάβει ταξί από τον Λευκό Πύργο γνωστοποιώντας τους πως η… «κούρσα» χρεώνεται 20€ για 4 άτομα.