Εκστρατεία αγάπης για την Ανθή

Έκκληση για να βοηθηθεί ένα 15χρονο κορίτσι από το Ηράκλειο, που εδώ και χρόνια δίνει τη δική της μάχη για να κερδίσει την ζωή, απευθύνει η Αποστολή Αγάπης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανάρτηση: “Στις 12 Φεβρουάριου 2023 έχει ένα ακόμη χειρουργείο με κοστολόγιο 199.000 ευρώ και 3 μήνες παραμονή στην Γερμανία . Εκκρεμούν ακόμα 20.000 ευρώ ώστε να συμπληρωθεί το ποσό και να φύγει η μικρή για Γερμανία και οι μέρες λιγοστεύουν”.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αποστολής:

“Όπως γνωρίζετε η Αποστολή Αγάπης είναι δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Αυτή μπορεί να είναι από υλικά αγαθά, από δωρεάν υπηρεσίες αλλά ακόμα και από μια συντροφιά και μια καλή κουβέντα.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε να αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη περίπτωση που αφορά την υγεία ενός 15χρονου κοριτσιού από το Ηράκλειο.

Μια μονογονεϊκή οικογένεια το 2014 έχασε τον μικρό της γιο στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και ένα χρόνο μετά νόσησε η κόρη της με οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού. Χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίστηκε στην Ελλάδα, όμως χειρουργικά έπρεπε να μεταβούν στη Γερμανία για την αφαίρεση του όγκου και τη συνέχεια των χημειοθεραπειών καθώς στην Ελλάδα δεν μπορούσε να γίνει.

Από το 2015 έως και σήμερα η μικρή έχει κάνει ήδη 7 χειρουργικές επεμβάσεις με δυσβάσταχτο για την οικογένεια κοστολόγιο κάθε φορά.

Στις 12 Φεβρουάριου 2023 έχει ένα ακόμη χειρουργείο με κοστολόγιο 199.000 ευρώ και 3 μήνες παραμονή στην Γερμανία

Εκκρεμούν ακόμα 20.000 ευρώ ώστε να συμπληρωθεί το ποσό και να φύγει η μικρή για Γερμανία και οι μέρες λιγοστεύουν.

Ας γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά και να βοηθήσουμε το παιδάκι να τελειώσει το μαρτύριο που ζει εδώ και χρόνια, αλλά και τη μανούλα που βιώνει τον δικό της Γολγοθά.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. #ΒοργιάΣτελιο που από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το συμβάν στάθηκε δίπλα μας, αλλά και την αγαπημενη μας κα #ΧριστίναΧαλκιαδακη που για μια ακόμα φορά την έχουμε στο πλευρό μας.

Ελπίζουμε στην αμέριστη κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη βοήθειά σας !!!!

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει στο ΙΒΑΝ της Αποστολής Αγάπης

Τράπεζα Πειραιώς

GR82 0172 7610 0057 6110 6741 840

Αιτιολογια:Ανθή Γερμανία

Τηλέφωνο επικοινωνίας 698 334 8873″