Επίθεση στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου από αντιεμβολιαστές, «με αποκάλεσαν δολοφόνο»

Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, η οποία δηλώνει ότι θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για το περιστατικό.

Είναι η τρίτη φορά που η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, πέφτει θύμα επίθεσης αντιεμβολιαστών και αρνητών του κορονοϊού. Όπως η ίδια είπε στο pelop.gr για το περιστατικό που έγινε στην Πάτρα, «Δεν θα μείνει έτσι η κατάσταση, να επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου».

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί του Σαββάτου (18/12) κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: «Εμβολιασμός Τώρα!», που διοργάνωναν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, σε ξενοδοχείο της Πάτρας στην Όθωνος-Αμαλίας.

Μπήκε ξαφνικά στην αίθουσα ένα άτομο το οποίο κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο.

«Από μόνη της αυτή η συμπεριφορά, έδειξε το θράσος κάποιων ατόμων» μας είπε η κ. Μαστοράκου.

«Δεν ήθελαν ούτε τον διοικητή της 6ης ΥΠε, Γιάννη Καρβέλη, ούτε τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, ήθελαν εμένα προσωπικά.

Κατέβηκα λοιπόν στο ισόγειο και μου έδωσαν ένα έγγραφο το οποίο είπαν πως είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο κτλ.

«Με αποκάλεσαν δολοφόνο»

Δεν παρέλαβα το έγγραφο. Με αποκάλεσαν “δολοφόνο” και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο.

Στη συνέχεια κινήθηκα προς το χώρο στάθμευσης, στο αυτοκίνητό μου. Με ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο, με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου.

Δεν μπορούν να αποκαλούν δολοφόνο την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι.

Την Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα» καταλήγει η κ. Μαστοράκου.