Θεσσαλονίκη: Το δημόσιο ευχαριστώ του πατέρα της 9χρονης που έπαθε αλλεργικό σοκ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ζήτησε από όλους τους πολίτες ο πατέρας της 9χρονης από το Βελεστίνο, η οποία δίνει μάχη με την ζωή της στη ΜΕΘ στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι η 9χρονη Θωμαΐς, βρισκόταν στο σχολείο της όταν έφαγε ένα γλυκό από το κυλικείο, το οποίο της προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Η μικρούλα από τις 24 Ιανουαρίου εξακολουθεί να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την «ξυπνήσουν».

Η κατάσταση της χαρακτηρίζεται ακόμη ιδιαίτερα κρίσιμη και σταθερή. Οι γονείς της περιμένουν με αγωνία να ακούσουν ένα ευχάριστο νέο, ενώ «βάλσαμο» στην ψυχή τους όλο αυτό το διάστημα είναι το κύμα συμπαράστασης από ολόκληρη την Ελλάδα.

Σήμερα ο πατέρας της μικρής, Στέργιος, αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσους συμπαραστέκονται στην οικογένεια, μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook.

Η ανάρτηση του πατέρα της 9χρονης

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους μας στηρίζουν. Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση σε εκείνους που μας αγκάλιασαν, θέλω να γνωρίζουν πως δεν είμαι σε θέση να απαντώ σε μηνύματα. Είναι δύσκολες πολύ οι ώρες. Η Θωμαϊτσα μου, (μας για πολλούς), δίνει μια άνιση μάχη. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Όποιος μπορεί και θέλει, ας συνεχίσει με τον τρόπο του να προσεύχεται για την μικρούλα μου. Σίγουρα οι φίλοι, παλιοί και νέοι ,που έκανα είναι μες την καρδιά μου. Ευχαριστώ και συγνώμη, αν αδίκησα κάποιον».