Θετική στον κορωνοϊό η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη

Θετική βρέθηκε στον κορωνοϊό η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. Η ίδια το έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο μήνυμα της, έχει ήπια συμπτώματα τα οποία την οδήγησαν στο να κάνει άμεσα το τεστ για τον κορονοϊό το οποίο και βγήκε θετικό.

Αναλυτικά η Σοφία Ζαχαράκη έγραψε: «Τα συμπτώματά μου γνωστά και ήπια: Πονοκεφαλος και ατονία. Είναι όλα αυτα που με οδήγησαν αμεσα στο να κάνω το τεστ για covid στο οποιο διαγνώστηκα θετική. Τις επομενες ημέρες θα κανω όσα μου συνέστησαν οι ειδικοί. Σπίτι σε καραντίνα, παρακολουθώντας τα συμπτώματα και μιλώντας με το γιατρό μου. Δυστυχώς όπως επισημαίνουν όλοι, ο ιός ειναι παντού γύρω μας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η επιχείρηση “ελευθερία” και ο εμβολιασμός προχωρά με αμείωτους ρυθμούς και είναι αυτό που μας δίνει αισιοδοξία. Αύριο μάλιστα θα έκανα την πρώτη δόση με Αστρα Ζενεκα. Περιμένω με αγωνία να μπορέσω να εμβολιαστώ όταν επιτρέψουν οι συνθήκες. Εμβολιαζόμαστε και κερδίζουμε τις ζωές μας πίσω».