Κορωνοπάρτι με 300 άτομα στα Χανιά – Τρόμος από τη… διασκέδαση χωρίς μέτρα

Τα κορονοπάρτι συνεχίζονται στην Κρήτη και τα Χανιά. Αλλεπάλληλες οι καταγγελίες κατοίκων της περιοχής που έβλεπαν και άκουγαν τα πάντα…

Νέο κορονοπάρτι έλαβε χώρα στα Χανιά, το βράδυ της Τετάρτης (05-05-2021), στην πλατεία της Σπλάντζιας.  Το πάρτι ξεκίνησε λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ, με δυνατή μουσική, χορό, ποτά και συνεχίστηκε μέχρι τις 05.00 τα ξημερώματα. 

Στο πάρτι συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ κατά διαστήματα ο συνωστισμός ήταν απίστευτος. Το πάρτι “πήρε μπροστά” περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα όπου ένα αυτοκίνητο έφερε στο σημείο ένα τεράστιο φορητό ηχείο και η μουσική ξεκίνησε με πάρα πολύ μεγάλη ένταση.

Στη συνέχεια, σε ένα άλλο σημείο της πλατείας μια δεύτερη παρέα έφερε ακόμα ένα ηχείο και η περιοχή θύμιζε συναυλία από τα πολλά ντεσιμπέλ, ενώ οι παρευρισκόμενοι προμηθευοντάν τα ποτά τους από μια αποθήκη στην περιοχή.

Στο σημείο οι επιχειρήσεις είχαν κλείσει από τις 23:00 τηρώντας το ωράριο και ενώ τα καταστήματα άδειασαν από τους πελάτες τους, οι συγκεντρωμένοι κάθiσαν στα τραπεζοκαθίσματα των κλειστών καταστημάτων εστίασης, όπου σε αρκετές περιπτώσεις έσπασαν μπουκάλια, ενώ κάποια στιγμή κατά τις 02:30 δύο παρέες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν δεκάδες καταγγελίες στην αστυνομία αναφορικά με τα όσα διαδραματίζονταν στην πλατεία της Σπλάντζιας.  Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο στο ενετικό λιμάνι είχαν γίνει ανάλογες συγκεντρώσεις, παρά το γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες ήταν κλειστά τα μαγαζιά, ωστόσο μετά την παρέμβαση δυνάμεων της Αστυνομίας και του Λιμενικού, σταμάτησαν οι επόμενες αντίστοιχες “εκδηλώσεις”.