Κορωνοϊός: Βρέθηκαν κρούσματα στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Συναγερμός έχει σημάνει στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, κρατούμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορoνοϊό μετά από διαγνωστικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και αστυνομικοί που υπηρετούν στα κρατητήρια Hρακλείου, υποβλήθηκαν σε rapid test και βρέθηκαν θετικοί.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά θετικοί στον ιό εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σε self test που βγήκε θετικό, υποβλήθηκε και ποινικός στη κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν όπλα και φυσίγγια.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα, μεταξύ των κρατουμένων.

Οι υπηρεσίες του ΕΟΔΥ πάντως έχουν ήδη ενημερωθεί και αναμένεται να διενεργηθούν τεστ και στους υπόλοιπους κρατούμενους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για το Μ. Σάββατο (01/05) 1.391 νέα κρούσματα. Η Αττική για ακόμα μία μέρα ήταν πρώτη σε κρούσματα με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 647 νέα. Το κέντρο της Αθήνας μάλιστα συνέχισε να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα με 205 νέες μολύνσεις ενώ ακολούθησαν ο Δυτικός Τομέας Αθηνών με 88 και ο Νότιος Τομέας Αθηνών 89.