Κορωνοϊός: Στους 17 οι νεκροί στην Μαλεσίνα

Συνεχίζεται η διασπορά του κορωνοϊού στην Μαλεσίνα, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους από τον φονικό ιό να ανέρχεται στους 17.

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ έγινε γνωστός ο θάνατος του 16ου ανθρώπου που έχασε την ζωή του από κορωνοϊό και ήταν 84 ετών. Ακολούθησε η είδηση της απώλειας ενός 85χρονου από την ίδια περιοχή, παππούς της νύφης από τον επίμαχο γάμο της 21ης Φεβρουαρίου, ανεβάζοντας τους θανάτους σε 17.

Την ίδια στιγμή η τραγωδία συνεχίζεται στην Φθιώτιδα, όπου μέσα σε λίγες ώρες 5 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και ξημερώματα Κυριακής 11 Απριλίου, κατέληξαν στο Νοσοκομείο Λαμίας και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου πέντε συνάνθρωποι μας, από επιπλοκές που τους δημιούργησε η επικίνδυνη νόσος.

Παράλληλα, πιέσεις δέχεται το νοσοκομείο της Λαμίας με χαρακτηριστικότερο το γεγονός πως μόλις ο 84χρονος πέθανε, η θέση του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καταλήφθηκε αμέσως από μία γυναίκα 65 ετών. Έτσι παραμένει πλήρης η ΜΕΘ με 12 ασθενείς 6 άνδρες και 6 γυναίκες ηλικίας από 55 έως 81 ετών με διάμεση ηλικία τα 68 έτη (όπως και πανελλαδικά).


Οι περισσότεροι ασθενείς πλέον είναι από το Δήμο Λαμιέων (σύνολο 7), τέσσερις είναι από το Δήμο Λοκρών και μια ασθενής από χωριό της Βοιωτίας.