Κρήτη: Πήγε για δουλειά και βρέθηκε στο νοσοκομείο!

Η κυρία Ευτυχία προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά τουρίστριας που αναίτια, όπως καταγγέλλει η παθούσα της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα πλέον να κυκλοφορεί με μπαστούνι, νάρθηκα και “κηδεμόνα” στη μέση.

Πήγε κανονικά στην εργασία της, σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Γουβών, έπιασε βάρδια αλλά υπολόγιζε χωρίς τη …Βρετανίδα πελάτισσα!

Η κυρία Ευτυχία είχε ξεκινήσει να δουλεύει για τη φετινή σεζόν μόλις προ 4ημέρου. Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της μπορούσε να υποψιαστεί ότι θα έφευγε από τη δουλειά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και σπασμένο χέρι.

Όπως υποστηρίζει, η νεαρή Βρετανίδα που πιθανότατα ήταν σε κατάσταση μέθης τής επιτέθηκε αναίτια και απρόκλητα με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει την ισορροπία της, να πέσει με το κεφάλι στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί βραδάκι της 7ης Μαΐου, ενώ η ίδια έμπαινε, όπως περιγράφει, με τη στολή στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Cretalive το σκηνικό έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Τη συναντήσαμε στα Δικαστήρια Ηρακλείου με βοηθητικό μπαστουνάκι, νάρθηκα στο χέρι και κηδεμόνα στη μέση. Το Αυτόφωρο με την Βρετανίδα κατηγορούμενη αναβλήθηκε για τρίτη φορά καθώς δεν έχει διαβιβαστεί ακόμα η ιατροδικαστική έκθεση. Η ίδια ωστόσο κρατούσε στα χέρια τα αποτελέσματα από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε και στην οποία γίνεται λόγος για δύο κατάγματα στην σπονδυλική στήλη. «Μου ζήτησε συγνώμη αλλά δεν το δέχομαι. Εγώ πήγα καλή και γερή στη δουλειά μου και δείτε την κατάσταση μου… Πώς θα δουλέψω, πώς θα ζήσω τώρα. Του χρόνου σχεδίαζα να βγω στην σύνταξη.. Και όλα αυτά τα έπαθα στα καλά καθούμενα, χωρίς να φταίω σε τίποτα…» είπε με μάτια βουρκωμένα. Η εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 2 Μαρτίου του 2023.

Πηγή: cretalive.gr