Κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Τα τεστ που έγιναν για covid-19 στον ΠΑΟΚ έδειξαν ότι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι θετικός. Όπως είναι λογικό στις τάξεις του Δικεφάλου επικρατεί έντονη ανησυχία, όχι μόνο γιατί έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (22/5, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD, SPORT 24).

Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Δικεφάλου είναι ότι το κρούσμα εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά το γεύμα όλης της ομάδας και αυτό που προβληματίζει είναι μήπως προκύψει διασπορά. Βέβαια ο ίδιος κίνδυνος υπάρχει και στις προπονήσεις ωστόσο αυτές γίνονται σε περισσότερο ελεγχόμενο περιβάλλον.

Το σίγουρο είναι ότι στον ΠΑΟΚ το θετικό κρούσμα προκάλεσε συναγερμό και αμέσως πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Το μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος που μολύνθηκε έχει ήδη μπει σε καραντίνα όπως επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτοκόλλα και στην Τούμπα περιμένουν τα αποτελέσματα και των νέων τεστ των υπολοίπων ποδοσφαιριστών στα οποία θα υποβληθούν αύριο.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Δικεφάλου φρόντισαν μόλις διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μέλος με συμπτώματα να το απομονώσουν προκειμένου να μην έρθει σε επαφές με τους υπόλοιπους.