Λάρισα: Λιπόθυμοι κατέληξαν στο νοσοκομείο ανήλικοι θεριακλήδες που κάπνιζαν ναργιλέ!

Δύο ανήλικοι μπήκαν σε μαγαζί στη Λάρισα, κάπνισαν ναργιλέ με την ανοχή των υπευθύνων του καταστήματος αλλά αυτή τη φορά η αλήθεια έλαμψε στο νοσοκομείο της πόλης.

Οι ψίθυροι στη Λάρισα για ανήλικα παιδιά που μπαίνουν σε καφετέριες και κάνουν ανενόχλητα ναργιλέ, έγιναν κραυγές από οργισμένους γονείς που ζητούν από την αστυνομία να δώσει ένα τέλος στα όσα συμβαίνουν. Αφορμή οι λιποθυμίες δύο 14χρονων παιδιών που χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Λίγες μέρες νωρίτερα υπήρχαν συζητήσεις στην πόλη, για ανάλογα περιστατικά, στα οποία όμως δεν χρειάστηκε ασθενοφόρο.

Χώροι, που διαθέτουν ναργιλέδες στην Λάρισα εδώ και καιρό προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπως φαίνεται και σε ανήλικους θαμώνες. Όπως μεταδίδει το larissanet.gr επικαλούμενο καταγγελίες γονέων και συγγενών, παιδιά έχουν υποστεί λιποθυμικά επεισόδια κάνοντας ναργιλέ.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για δυο περιπτώσεις παιδιών ηλικίας περίπου 14 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας με λιποθυμικό επεισόδιο έπειτα από χρήση ναργιλέ ενώ υπάρχουν καταγγελίες για άλλα τέσσερα λιποθυμικά επεισόδια παιδιών τα οποία ωστόσο δεν μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Ανάστατοι γονείς ζητούν τις νόμιμες ενέργειες, που θα βάλουν τέλος στην συγκεκριμένη κατάσταση εις βάρος της υγείας των παιδιών τους.