Μαλεσίνα: Δύο νεκροί από κορωνοϊό- Συνολικά 19 τα θύματα του φονικού ιού

Ο φονικός ιός φαίνεται να έχει «χτυπήσει» για τα καλά την περιοχή της Μαλεσίνας καθώς για άλλη μια μέρα μετρά τα θύματα του κορωνοϊού.  Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων του ιού να φτάνει τους 19.

Πρόκειται για άλλους δύο θανάτους, μία 75χρονη που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο, είχε διασωληνωθεί στις 19 Μαρτίου και επειδή όλα τα κρεβάτια της ΜΕΘ κορωνοϊού Λαμίας ήταν κατειλημμένα είχε βρεθεί κλίνη στο Νοσοκομείο Τρικάλων. 

Η δεύτερη απώλεια πάλι από τη Μαλεσίνα, είναι μία 73χρονη που είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Λαμίας στις 6 Μαρτίου, μία ημέρα μετά το σύζυγό της, ο οποίος και απεβίωσε στις 8 του ίδιου μήνα. Η άτυχη γυναίκα πάλεψε για περισσότερο από ένα μήνα στη ΜΕΘ κορωνοϊού και αρνητικοποιήθηκε στις 12 Απριλίου. Μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ όπου τελικά κατέληξε.

Συνολικά ο αριθμός των θυμάτων από κορωνοϊό στον δήμο Λοκρών, στον οποίο υπάγεται και η Μαλεσίνα, έχει φτάσει στους 30.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr στα δύο προηγούμενα κύματα της πανδημίας στην περιοχή είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή από κορονοϊό μόνο δύο άνθρωποι.

Πριν από λίγες ημερες, μάλιστα, είχε πεθάνει ο 85χρονος παππούς της νύφης από τον γάμο της 21ης Φεβρουαρίου ο οποίος θεωρείται ότι είναι αυτός που συνέβαλε καθοριστικά στην «έκρηξη» κρουσμάτων και θυμάτων από κορονοϊό στην περιοχή της Μαλεσίνας.