Μοσχάτο – Ταύρος: Κλείνει το Δημαρχείο λόγω κορωνοϊού

Αναστολή λειτουργίας του Δημαρχείου Μοσχάτου – Ταύρου, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Την αναστολή λειτουργίας του Δημαρχείου στο Μοσχάτο, όπως και του π. Δημαρχείου Ταύρου, αποφάσισε για αύριο, Τρίτη, η αυτοδιοικητική αρχή, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών που ήρθαν σε επαφή με αυτά – δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για εξωτερική πηγή μετάδοσης ή για άλλο εργαζόμενο – μπαίνουν σε καραντίνα, ενώ προγραμματίζεται και η διενέργεια τεστ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κανονικά θα λειτουργήσουν, πάντως, το ΚΕΠ Μοσχάτου και οι κοινωνικές υπηρεσίες σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Αναλυτικά, το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ανέφερε ση σημερινή ανακοίνωσή του:

«Ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας έχει θέσει σε λειτουργία δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης, για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας όπως και για τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Σήμερα Δευτέρα 1 Μαρτίου, η Διοίκηση του Δήμου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για την Τρίτη 2 Μαρτίου του Δημαρχείου στο Μοσχάτο και του π. Δημαρχείου Ταύρου λόγω εμφάνισης κρουσμάτων COVID-19.

Η πρώτη άμεση ενέργεια αφορούσε απολυμάνσεις εκτεταμένης έκτασης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα: στο Δημαρχείο στο Μοσχάτο, στο π. Δημαρχείο στον Ταύρο, στο γκαράζ του Δήμου όπως και στις καμπίνες του στόλου της καθαριότητας.

Όσες και όσοι εργαζόμενοι ήλθαν σε άμεση επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα ενώ προγραμματίζεται και η διενέργεια μοριακών τεστ.

Λειτουργούν κανονικά οι εξής υπηρεσίες: το ΚΕΠ Μοσχάτου και οι κοινωνικές υπηρεσίες σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις και άμεσα ενεργούμε.

Είμαστε πάντα αλληλέγγυοι για τους εργαζόμενους του Δήμου που παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο».