Νέα συγκέντρωση αρνητών του κορωνοϊού το απόγευμα στο Σύνταγμα

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο επικεφαλής του κινήματος, Φαίδων Βόβολης, καλεί «τον Ελληνικό λαό σε ειρηνικές πορείες διαμαρτυρίας έναντι στον φασισμό που η νυν κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει στους Έλληνες».

Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος για τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, προγραμματίζουν αρνητές του νέου κορωνοϊού.

Μάλιστα, με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο επικεφαλής του κινήματος, Φαίδων Βόβολης, καλεί «τον Ελληνικό λαό σε ειρηνικές πορείες διαμαρτυρίας έναντι στον φασισμό που η νυν κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει στους Έλληνες».

Ο κ. Βόβολης που εμφανίζεται ως ηγέτης του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”, θα ηγηθεί της πορείας στην Αθήνα, που θα ξεκινήσει από την πλατεία Ομονοίας. Η πορεία θα κατευθυνθεί μέσω της οδού Σταδίου στο Σύνταγμα και έπειτα μέσω της Ηρώδου Αττικού, θα καταλήξει στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου εκεί ο κ. Βόβολης θα επιδώσει, όπως σημειώνει «προσωπικά ψήφισμα προς τον νυν Πρωθυπουργό της χώρας μας».

Παρόμοιες πορείες έχουν προγραμματιστεί και για άλλες περιοχές της χώρας, όπως στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο της Κρήτης και ο Βόλος.