“Να πάρω το καπελάκι μου, όχι, καλύτερα τη μάσκα μου”- Το αγαπημένο κινηματογραφικό ζευγάρι κλείνει νέα ραντεβού με τη ζωή!

Με άρωμα κλασσικού κινηματογράφου και μια δόση νοσταλγίας με φόντο τα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Αθήνας, το αγαπημένο ζευγάρι του Γιώργου Κωνσταντίνου και της Μάρως Κοντού σε μια συνάντηση- έκπληξη, δίνουν ραντεβού για εμβολιασμό.. ένα ραντεβού ζωής.

Συγκεκριμένα το υπουργείο Υγείας σε μία νέα καμπάνια στα social media για τον εμβολιασμό, παρακινεί τους πολίτες και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και τους μεσήλικες να εμβολιαστούν.

Με κεντρικό μήνυμα: «Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε», η Πολιτεία έτσι παρακινεί όλες τις ηλικιακές ομάδες που μπορούν να εμβολιαστούν τώρα, να μην αμελήσουν το ραντεβού τους, καθώς είναι ένα ραντεβού ζωής.

Στο νέο σποτ για τον εμβολιασμό πρωταγωνιστούν η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ένα ιδιαίτερα αγαπητό τηλεοπτικό ζευγάρι από την all time classic ταινία «Η δεν γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Το σποτ ξεκινά με τους δύο ηθοποιούς να ετοιμάζονται στο σπίτι τους προκειμένου να δώσου ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνουν το εμβόλιο.

Μάλιστα στο σποτ του υπουργείο Υγείας γίνεται και ιδιαίτερη αναφορά στο… καπελάκι του κ. Κωνταντίνου.

«Το καπελάκι μου. Ποιο καπελάκι, την μασκούλα μου», λέει ο κ. Κωνσταντίνου την ώρα που ετοιμάζεται, ενώ το τραγούδι της Σοφίας Βέμπο «Καινούρια τώρα Ζωή» που παίζει στο σποτ δίνει μία αίσθηση από άλλη εποχή.