Πάτρα – Δίνει μάχη στην εντατική ο 28χρονος Σάββας μετά από τροχαίο

Ολοι προσεύχονται για τον Σάββα, να γίνει το θαύμα και να επιστρέψει…

Ο 28χρονος Σάββας Βασιλόπουλος είχε ανοίξει τα φτερά του και η αδρεναλίνη του ήταν στα ύψη, πάνω στη μηχανή που τόσο αγαπούσε.

Ηταν λίγο μετά τις 11 τη νύχτα της Πέμπτης, όταν ο εργαζόμενος ως σεκιούριτι στην εταιρεία «Divico», είχε αναπτύξει ταχύτητα και «ανέβαινε» την Εθνική Οδό από την Αμερικής προς την Αρέθα. Κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών έγιναν όλα. Μπροστά του εκινείτο ένα πράσινο Toyota Yaris, στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι. «Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν πρόλαβα να καταλάβω. Ακουσα μόνο τον θόρυβο της μηχανής και ξαφνικά έπεσε πάνω μας», δήλωνε στον τροχονόμο του Ανακριτικού η νεαρή, φανερά σοκαρισμένη και κρατώντας τον σκύλο της αγκαλιά!
Τζάμια από την πόρτα γέμισαν την άσφαλτο, η μηχανή σύρθηκε, ο νεαρός βρέθηκε στο έδαφος γεμάτος αίματα και η μηχανή πήρε φωτιά!

ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ
Διερχόμενα αυτοκίνητα και μηχανάκια σταματούσαν, κόσμος άρχισε να φωνάζει! Ο 28χρονος ήταν πολύ σοβαρά χτυπημένος. Το ασθενοφόρο έφθασε – άγνωστο για ποιο λόγο με μικρή καθυστέρηση – σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».
Η μεταφορά του σε νοσοκομείο έγινε με τη συνδρομή ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ, που είχε φθάσει στο σημείο για να βοηθήσει. Ανοιγαν το δρόμο για να περάσει το ασθενοφόρο και να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος.
Στον τόπο του τροχαίου έφθασαν και πυροσβέστες, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά και καθάρισαν το οδόστρωμα.

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ
Ο νεαρός τελικά διασωληνώθηκε και παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ. Οι γιατροί θεωρούν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή.
Χειρουργήθηκε στις 2 τα ξημερώματα και η επέμβαση κράτησε μέχρι τις 5, με ελπίδα ότι ο 28χρονος θα τα καταφέρει.

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ
Ο πατέρας του, Τάκης Βασιλόπουλος, περιέγραψε στην «Π» τη δυσκολία της κατάστασης της υγείας του παιδιού του: «Μας είπαν ότι είναι δύσκολα. Ομως ελπίζουμε σε ένα θαύμα».
«Ολη η Πάτρα προσεύχεται για τον Σάββα», απαντήσαμε.
Φίλοι του βρέθηκαν στο σημείο, μέλη της οικογένειάς του είναι μαζί του από τα πρώτα λεπτά.
Ενα παιδί γεμάτο ζωή, χαρούμενο, η ψυχή της παρέας. Εργατικός και υπεύθυνος στην εργασία του στην εταιρεία φύλαξης.

Πηγή: pelop.gr