Πάτρα: Τροχαίο στα Αραχωβίτικα -Νεκρός ανασύρθηκε ο 45 χρονος εγκλωβισμένος οδηγός – ΦΩΤΟ

Νέα ενημέρωση: Τραγική είναι η εξέλιξη του τροχαίου που σημειώθηκε περί τις 12 το μεσημέρι στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος των Αραχωβίτικων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος οδηγός του Ι.Χ. ο οποίος και είχε εγκλωβιστεί στο όχημά του, ανασύρθηκε νεκρός από τους άνδρες της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν στο σημείο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το Ι.Χ. το οποίο οδηγούσε άνδρας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με φορτηγό.

Νεότερη ενημέρωση: Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σύγκρουση Ι.Χ. οχήματος με φορτηγό και για εγκλωβισμό ενός ατόμου. Αυτή τη στιγμή ο δρόμος έχει κλείσει, καθώς γίνεται επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική.

Πρώτη ενημέρωση: Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγη ώρα στην παλαιά Εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου και συγκεκριμένα στο ύψος των Αραχωβίτικων.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σύγκρουση οχημάτων ενώ έχει σημάνει συναγερμός τόσο στην Αστυνομία όσο και στην Πυροσβεστική καθώς φαίνεται σε ένα από τα οχήματα και να υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πηγή: pelop.gr