Παρανοϊκό σόου από τον πρόεδρο του αντιεμβολιαστικού Κινήματος 21 – Έγινε επιθετικός λόγω του εμβολίου, ισχυρίζεται

Μετά τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος, ήρθε το κίνημα 21, με τον πρόεδρό του να κάνει καταδρομές σε διάφορα μέρη, όπως λέει ο ίδιος, και να εκφράζει τις απόψεις του κάτω των εμβολίων του κορωνοϊού που γίνονται στην χώρα μας, αλλά

Δεν έχουν τέλος τα διάφορα αντιεμβολιαστικά κινήματα, που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στα social media και καλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί κατά των μέτρων της πανδημίας και του εμβολίου.

Μετά τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος, ήρθε το κίνημα 21, με τον πρόεδρό του να κάνει καταδρομές σε διάφορα μέρη, όπως λέει ο ίδιος, και να εκφράζει τις απόψεις του κάτω των εμβολίων  του κορωνοϊού που γίνονται στην χώρα μας, αλλά και κατά της μάσκας.

Από το αεροδρόμιο, μέχρι και τον ιατρικό σύλλογο, αλλά και σε πολυκατάστημα, τραβώντας πάντα βίντεο με τις απόψεις του.

Μάλιστα στις παρατηρήσεις που δέχτηκε από τον φύλακα του πολυκαταστήματος για να βάλει τη μάσκα του, αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

Στρατιωτικός γιατρός και πρώην διευθυντής παθολογικής κλινικής

στρατιωτικός γιατρός και πλοίαρχος εν αποστρατεία, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του Κινήματος 21, ήταν διευθυντής της Β’ Παθ. Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και αναφέρει  χαρακτηρίστηκα ότι για όσο διάστημα ήταν θεράπων στην κλινική του, δεν χάθηκε κανένας ασθενής με COVID 19.

Σε επικοινωνία που είχε το mega μαζί του ανέφερε ότι λέγοντας «θα χαθούν» εννοούσε ότι θα χάθουν από τον αγώνα και όχι ότι θα πεθάνουν.

Όταν δέχθηκε παρατήρηση από περαστικό για την αντιεμβολιαστική του εκστρατεία, ανέφερε ότι είναι επιθετικός λόγος λόγω παρενέργειας του εμβολίου.

Το Κίνημα 21, αριθμεί πάνω από 48.000 followers στο facebook με τον πρόεδρο του Κινήματος να κάνει διάφορα βίντεο κατά των εμβολίων της Pfizer, της Moderna, της J&J και της Astra Zeneca και κατά της χρήσης μάσκας.