Ποινή φυλάκισης στον 20χρονο που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα στη Ρόδο

Οι άσεμνες χειρονομίες που έκανε σε μια 27χρονη στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στοίχισαν ακριβά στον 20χρονο σάτυρο που συνελήφθη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου τον καταδίκασε σε φυλάκιση 11 μηνών με τριετή αναστολή.

Σε βάρος του «μέτρησε» η κατάθεση της κοπέλας, η οποία ανέφερε ότι ο δράστης την πλησίασε από πίσω χωρίς να τον αντιληφθεί, την ακολούθησε σε απόσταση 300 μέτρων και, τελικά, έπιασε με τα χέρια του τα οπίσθιά της. Μάλιστα, φέρεται ότι την έβγαζε και φωτογραφίες με το κινητό του! Η τρομοκρατημένη γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αναγκάζοντας τον σάτυρο να το βάλει στα πόδια. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, αναγνωρίστηκε από την κοπέλα και συνελήφθη.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 20χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και ένοχο για χωρίς δικαίωμα συλλογή και αποθήκευση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, επιβάλλοντάς του επιπλέον ποινή έξι μηνών. Κατά συγχώνευση, του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με τριετή αναστολή.