Ρόδος: Διαρρήκτης «τρύπωσε» σε τρία σπίτια από τα παράθυρα

Τρεις κατοικίες στη Ρόδο είχε διαρρήξει από την προηγούμενη Πέμπτη ως την περασμένη Τρίτη ένας 32χρονος, ο οποίος «μπούκαρε» στο εσωτερικό τους από τα παράθυρα και σε δύο από αυτές έκλεψε διάφορα αντικείμενα. Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν 17 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, καθώς και μέρος των κλεμμένων αντικειμένων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Διέρρηξε καφετέρια και τσιπουράδικο

Τις εισόδους μιας καφετέριας και ενός τσιπουράδικου σε περιοχή των Ιωαννίνων παραβίασε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 31χρονος Έλληνας ο οποίος άρπαξε 80 και 70 ευρώ αντίστοιχα από τις ταμειακές μηχανές τους.

Όμως, νωρίς το πρωί, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και στην κατοχή του βρέθηκαν 65 ευρώ και 30 ναρκωτικά χάπια τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.