Σοκ στο Ηράκλειο – Κόλλησε κορωνοϊό, του είπαν να μείνει σπίτι και πέθανε

Ένας άνδρας 65 ετών στο Ηράκλειο Κρήτης, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έλαβε οδηγίες να παραμείνει σπίτι του, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24gr, ο αδερφός του θύματος Γ.Κ., ο 65χρονος υπεβλήθη σε τεστ στις 30 Μαρτίου, το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό. Οι οδηγίες που έλαβε από τους γιατρούς του ΕΚΑΒ αλλά και του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ήταν να παραμείνει στο σπίτι του καθώς είχε ήπια συμπτώματα ενώ του είπαν να λαμβάνει αντιβίωση.

Λίγες ημέρες μετά, σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση της υγείας του αδερφού του επιδεινώθηκε, με υψηλό πυρετό που δεν υποχωρούσε και έντονο βήχα. Επικοινώνησε ξανά τόσο με το Βενιζέλειο Νοσοκομείο όσο και με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί επέμειναν πως έπρεπε να παραμείνει στο σπίτι, καθώς δεν του είχε πέσει το οξυγόνο.

Δυστυχώς, πριν από λίγες ημέρες ο 65χρονος, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τον Γ.Κ. , ο αδερφός του δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.