Σταύρος Νικολαΐδης για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό: «Μια μέρα να καθυστερούσα ακόμα…»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε για πρώτη φορά για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό. Ο ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς μετά από 11 ημέρες συνεχόμενου υψηλού πυρετού, άρχισε, όπως ο ίδιος είπε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο του.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» καθώς αποκάλυψε πως αν καθυστερούσε μια ημέρα ακόμη να μπει στο νοσοκομείο η ζημιά στα πνευμόνια του θα ήταν διπλάσια.

«Ξεκίνησε χαλαρά, ήμασταν σε καραντίνα από την Μ. Εβδομάδα. Το πέρασε ήρεμα η γυναίκα μου, μετά ο γιος μου και έπειτα επειδή μοιραία τον είχα πάνω μου, γιατί η Γιώτα ήταν σε απομόνωση και από τον Θάνο, ήρθε σε εμένα. Μετά από 10 μέρες άρχισε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο μου. Η γυναίκα μου με πήρε από το αυτί σχεδόν και με πήγε στο νοσοκομείο γιατί δεν το δεχόμουν και μου είπαν οι γιατροί πως μια ημέρα αργότερα αν ερχόμουν η ζημία θα ήταν διπλάσια στα πνευμόνια».

Μάλιστα αποκάλυψε πως στην αρχή ήταν επιφυλακτικός με τον κορωνοϊό και στην αρχή δεν πίστευε στα εμβόλια. Μετά όμως από την περιπέτειά του λέει πως είναι ακόμα αγχωμένος. Με χιούμορ είπε: «Φέρτε μου τέσσερα εμβόλια να κάνω». 

Ο ηθοποιός ακόμη αντιμετωπίζει θέμα με την αναπνοή του καθώς δεν έχει επανέλθει πλήρως.