Συναγερμός στο Πολεμικό Ναυτικό: Κρούσματα κορονοϊού σε φρεγάτα!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πολεμικό Ναυτικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως έχουν εντοπιστεί θετικά κρούσματα κορονοϊού σε ελληνική φρεγάτα, η οποία αυτή την στιγμή έχει ελλιμενιστεί στην Κρήτη, σε μια χρονική συγκυρία όπου τα θετικά κρούσματα πολλαπλασιάζονται με μεγάλο ρυθμό.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Κρήτη, τα οποία έφεραν στη δημοσιότητα τα περιστατικά των κρουσμάτων κορονοϊού, η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην Κρήτη, ενώ μέλη του πληρώματος φαίνεται πως έχουν νοσήσει και νοσηλευτεί.

Ειδικότερα, το creta24 αναφέρει, επικαλούμενο επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ότι εντοπίστηκε θετικό κρούσμακορονοϊού στην φρεγάτα «ΑΙΓΑΙΟΝ» του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ήδη από την Πέμπτη, ενώ στη συνέχεια φαίνεται πως αυτά αυξήθηκαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η φρεγάτα να ελλιμενιστεί στο Ναύσταθμο Κρήτης, ενώ οι ασθενείς του πληρώματος έχουν ήδη μεταφερθεί για νοσηλεία στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Σούδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ληφθεί ήδη όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας και της αύξησης των κρουσμάτων στη φρεγάτα.