Τρία νοσοκομεία σε αυξημένη ετοιμότητα για τον τελικό του Conference League

Σε αυξημένη ετοιμότητα θα τεθούν αύριο τρία μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, ενόψει του τελικού του Conference League που ξεκινάει  στο OPAP Arena.

Ο σχεδιασμός του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, καθώς και της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, περιλαμβάνει τον ορισμό νοσοκομείων αναφοράς και ετοιμότητας, που θα αναλάβουν την περίθαλψη των υψηλών προσκεκλημένων και των φιλάθλων εάν χρειαστεί. Παράλληλα θα παρέχονται υπηρεσίες υγείας και στα λοιπά περιστατικά.

Ως νοσοκομεία αναφοράς θα λειτουργήσουν ο «Ευαγγελισμός», το ΚΑΤ και το Σισμανόγλειο.

Σε κάθε επίσημο γεγονός που συμβαίνει στην Χώρα μας, από την διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος έως την υποδοχή ξένων ηγετών το Νοσοκομείο αναφοράς που δηλώνεται από τις Ελληνικές Αρχές είναι ο «Ευαγγελισμός». Στο Νοσοκομείο θα διακομιστούν εάν χρειαστεί ποδοσφαιριστές ή άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

«Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot Athens”», αναφέρεται σε έγγραφο του διοικητή του νοσοκομείου.

Δεύτερο νοσοκομείο που θα αναλάβει την περίθαλψη των επισκεπτών είναι το ΚΑΤ, το οποίο θα δέχεται ορθοπεδικά περιστατικά. Και το τρίτο νοσοκομείο είναι το «Σισμανόγλειο» που θα δεχθεί γενικά περιστατικά. Και τα τρία νοσοκομεία είχαν κανονικά εφημερία την αυριανή ημέρα.

Παράλληλα, σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται και τα υπόλοιπα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου, όπως και το ΕΚΑΒ.