Τροχαίο με τραυματισμό οδηγού στην Αργολίδα

Οι εικόνες μετά το τροχαίο στην Αργολίδα, μαρτυρούν τη σφοδρότητα της μετωπικής σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων, σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο. Μια διασταύρωση που ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σημειώνονται συγκρούσεις, ακόμα και δυστυχήματα. Αυτή τη φορά, οι διασώστες πρόλαβαν τον οδηγό ζωντανό και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 09.00 το πρωί της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου στην Αργολίδα. Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν δυο Ι.Χ αυτοκίνητα σε διασταύρωση στον δρόμο για Νέα Τίρυνθα. Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου και τον παρελαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Στο σημείο του τροχαίο εσπευσε και η πυροσβεστική με δυο οχήματα καθώς χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός του τραυματία. Έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Να τονίσουμε ότι στην συγκεκριμένη διασταύρωση στην είσοδο της Νέας Τίρυνθας έχουν γίνει και στο παρελθόν σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Δείτε τις

Πηγή: argolikesiedhseis.gr