Χάος στο Μεσολόγγι – Κρούσμα κορωνοϊού έσπασε την καραντίνα και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας, Ρομά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και συνελήφθη.

Όταν κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι εκτός των άλλων, είναι και ενεργό κρούσμα κορονοϊού, καταχωρημένο στη σχετική λίστα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και θα έπρεπε να βρίσκεται σπίτι του, βεβαιώθηκε σε βάρος του, το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο, ύψους 5.000 ευρώ.

Σε βάρος του συλληφθέντα έχει σχηματιστεί από τους αστυνομικούς η σχετική δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και για παράβαση των ειδικών μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές τονίζεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Αστυνομικό Τμήμα φορούσε μάσκα. Παρόλα αυτά, τόσο οι αστυνομικοί της πρωινής βάρδιας της Τρίτης όσο και αυτοί της Τροχαίας που ήρθαν σε επαφή μαζί του θα υποβληθούν σε προληπτικά τεστ κορωνοϊού, ενώ ήδη πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους του Αστυνομικού Τμήματος