Χαλκίδα: Κρατούμενος επέστρεψε στη φυλακή και πέθανε

Την τελευταία του πνοή μέσα στις φυλακές άφησε ένας 49χρονος κρατούμενος, στη Χαλκίδα. Όταν ολοκληρώθηκε η δίκη του στα δικαστήρια Χαλκίδας, ο 49χρονος επέστρεψε στις φυλακές, αλλά υπέστη καρδιακή προσβολή και ξεψύχησε μέσα στο κατάστημα κράτησης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο 49χρονος από το Αφράτι Χαλκίδας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση για απειλή σε βάρος συζύγου, για απόπειρα σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου καθώς και για εξύβριση.

Η υπόθεση του εκδικαζόταν την Τρίτη στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Εύβοιας σε δεύτερο βαθμό, αλλά πήρε αναβολή. Την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου, όπως ανακοινώθηκε, λόγω μεγάλου όγκου υποθέσεων η δική του αναβλήθηκε για τα μέσα του επόμενου χρόνου.

Αμέσως μετά, ο 49χρονος οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές, όπου υπέστη καρδιακή προσβολή. Οι υπάλληλοι των φυλακών προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, όμως, ήταν ήδη αργά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τις αρχές διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.