Χαλκηδόνα: «Μπορεί να έφυγε στο εξωτερικό» – Μυστήριο με την εξαφάνιση του μητροκτόνου

Άφαντος παραμένει εδώ και δύο εικοσιτετράωρα ο -ταυτοποιημένος από την αστυνομία- μητροκτόνος της Χαλκηδόνας.

“Ο Β. Ήθελε να φύγει στο εξωτερικό με την κοπέλα του αλλά η μητέρα του δεν τον άφηνε. Είχε ψυχολογικά προβλήματα και τον ήθελε κοντά της”. Με αυτά τα λόγια κάτοικος, περιγράφει την τραγωδία που εκτυλισσόταν πίσω από την κλειστή πόρτα της μονοκατοικίας στη Χαλκηδόνα με πρωταγωνιστές την 71χρονη Ε.Τ. και τον γιο της Β.Τ. Αυτή η περιγραφή έρχεται λίγες ώρες μετά την κηδεία της 71χρονης, που φέρεται να βρήκε το θάνατο από το χέρι του ίδιου της του μοναχογιού.

“Ήταν μια ήρεμη οικογένεια. Η Ε. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί κιόλας. Η πατέρας έχει πεθάνει. Τον παρέσυρε ένα αυτοκίνητο και τον σκότωσε πριν περίπου 10 χρόνια. Από όσο ξέρω πριν λίγο καιρό πήραν μια αποζημίωση για το δυστύχημα αυτό” αναφέρει στο TheOpinion άτομο που γνώριζε πολλά χρόνια την οικογένεια και συνεχίζει “ο Β. Θυμάμαι πως δούλευε σε μία βιομηχανία στον Άγιο Αθανάσιο όμως τώρα εργαζόταν κάπου αλλού. Είχε σχέση με μια κοπέλα από το Κορδελιό. Στην κηδεία της 71χρονης δεν ήρθε πολύς κόσμος. Δεν είχαν πολλούς συγγενείς. Ο Β. Δεν δεν είχε πολλά “πάρε δώσε” με άλλους ήταν κλειστό παιδί.”Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Είναι τόσο καλό παιδί, που αν το έκανε για να μπορέσει να λυτρωθεί τότε είμαι βέβαιη πως η τοπική κοινωνία θα τον αγκαλιάσει ξανά αν γυρίσει πίσω, όσο και αν δεν συμφωνεί με αυτή του την πράξη. Μπορεί να έφυγε στο εξωτερικό. Αυτό εύχομαι και ελπίζω αφού αυτό ήθελε και ο Β.” εξηγεί άλλο άτομο που είχε επαφές με το θύμα και τον φερόμενο δράστη.

“Ο Β. ήταν τόσο ήσυχο άτομο που δεν μπορούσα να φανταστώ πως μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Το όπλο μπορεί να ήταν του πατέρα του, που σκοτώθηκε. Ήταν κυνηγός και είχε μείνει ως οικογενειακό κειμήλιο” περιγράφει άτομο που ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια και ολοκληρώνει λέγοντας “ελπίζω μόνο να μην έχει κάνει κακό και στον εαυτό του”.

Το κλίμα στη Χαλκηδόνα είναι βαρύ. Σχεδόν σε κάθε γωνία υπάρχουν αστυνομικοί από την ασφάλεια καθώς ο φερόμενος μητροκτόνος δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από τις αρχές. Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του μοναδικού ανθρώπου που θα δώσει απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ.

πηγή: theopinion.gr