Χαμός για την Καίτη Γαρμπή στη Θεσσαλονίκη: «Πως να σας πω να κάτσετε;»

Όλα έδειχναν πως στη συναυλία της Καίτης Γαρμπή, χθες (12.07.2021) στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης, όλα θα κυλούσαν ομαλά και τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού θα τηρούνταν στο έπακρο.

Αλλά, όπως είπε και η ίδια η Καίτη Γαρμπή όταν σε κάποια στιγμή μίλησε στον κόσμο που χόρευε, πόσο εύκολο είναι το να ακούς τα «Περασμένα Ξεχασμένα» να κάθεσαι; «Θα μας πάνε μέσα» αστειεύτηκε αλλά η απάντηση που πήρε ήταν πως… δεν θα τους πειράξει κανείς…

Υπάλληλοι εταιρείας security ήταν υπεύθυνοι να τακτοποιούν τον κόσμο στις θέσεις τους με τις απαραίτητες αποστάσεις. Η συναυλία ξεκίνησε και όσο περνούσε η ώρα ο κόσμος άρχισε να βγάζει τις μάσκες από το πρόσωπο του και να τις τοποθετεί στις τσέπες του και δεν άργησε και η στιγμή που, με τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς της τραγουδίστριας, πολλοί σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να χορεύουν αγκαλιασμένοι και γεμάτοι ενέργεια όπως φαίνεται και στα video που δημοσιεύει το newsit.gr.

Και αυτό συνέβαινε για αρκετή ώρα. Μάταια οι υπεύθυνοι του χώρου προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο να βάλει τις μάσκες και να καθίσει στις θέσεις τους. Ο κόσμος δεν έδινε σημασία και συνέχισε να χορεύει και να τραγουδάει χωρίς αποστάσεις θυμίζοντας εποχές προ κορονοϊού. 

Γι’ αυτές τις εικόνες και η ίδια η Καίτη Γαρμπή μίλησε στον κόσμο, παρακάλεσε τους θαυμαστές της να… καθίσουν όσο μπορούν αλλά «εδώ είναι Θεσσαλονίκη»…

Η συναυλία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ακόμα και κατά την έξοδο του κόσμου από το θέατρο, παρατηρήθηκαν συνωστισμός και ουρές από τους παρευρισκόμενους.

Πηγή: Newsit.gr