Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Η σύζυγός μου έφυγε τζάμπα»

Στον θάνατο της συζύγου του αναφέρθηκε ο γνωστός αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, μιλώντας στον ANT1, λέγοντας ότι ο θάνατός της «έγινε τζάμπα». 

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του κ. Σωτηρακόπουλου, έχασε την ζωή της πριν από δύο χρόνια, μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη όταν χειρουργήθηκε.

«Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή… Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έγινε… τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε», είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Αναφερόμενος στην επαγγελματική του διαδρομή, ο αθλητικογράφος δήλωσε «παιδί της τηλεόρασης. Διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media. Όχι, δεν με στεναχωρεί ότι και να μου πει κάποιος, σε επίπεδο κριτικής. Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα», είπε.

«Είχα πάρα πολλές προτάσεις στα 23χρόνια που ήμουν στο Mega. Μου έγιναν προτάσεις να κάνω μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα ναι. Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν να τα κάνουν μέτρια», σημείωσε.