Όλγα Πολίτου: «Πέθανε ο σύντροφός μου άνευ λόγου, έχω πολύ θυμό»

Η εξομολόγηση της Πατρινής ηθοποιού

Για την απώλεια του συντρόφου της μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες η Όλγα Πολίτου. Η ηθοποιός που συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Και από Σμύρνη… Σαλονίκη», αποκάλυψε πως νιώθει θυμό για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο άνδρας της.

«Πέρασαν 80 μέρες από όταν έχασα τον άνδρα μου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να πω κάποια πράγματα για αυτά που έζησα στα νοσοκομεία και στα κέντρα αποκατάστασης» είπε αρχικά η Όλγα Πολίτου για να συνεχίσει:

«Νιώθω θυμό πάρα πολύ μεγάλο γιατί ο σύντροφος μου, ο προστάτης μου, ο άνθρωπος που ήμασταν χρόνια μαζί έφυγε άνευ λόγου. Μου λείπει πολύ η παρουσία του».

Με τον σύντροφό της ήταν μαζί 40 χρόνια

Τον περασμένο Νοέμβριο έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος της ηθοποιού Γιώργος Γρηγοριάδης. Το ζευγάρι μετρούσε 40 χρόνια κοινού βίου. Η κυρία Πολίτου όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του είχε γνωστοποιήσει μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η δημοσιογράφος Δήμητρα Γκουντούνα.

«Μόλις τέλειωσε η παράσταση άνοιξε το κινητό της. Σε λίγα λεπτά χτύπησε το τηλέφωνο από το Κέντρο Αποκατάστασης που είχε πάει ο άνδρας της μετά από ένα σπάσιμο στο πόδι. Και έτσι απλά της ανήγγειλαν το θάνατό του. Η ηθοποιός Όλγα Πολίτου έχασε τον σύντροφό της. Σαράντα χρόνια λατρεμένη πορεία είχαν οι δυο τους. Παιδική μου φίλη η Όλγα, έζησα μαζί τους από το πρώτο βλέμμα του έρωτα, μέχρι σήμερα που ο Γιώργος Γρηγοριάδης μας αποχαιρέτησε», έγραψε.

 «Κανένα σχόλιο για το αν είμαι παντρεμένη ή όχι», είχε πει η ηθοποιός

Η Όλγα Πολίτου πριν από δύο χρόνια είχε μιλήσει με λόγια λίγα και μετρημένα για την προσωπική της ζωή και δεν ήθελε ν’ απαντήσει εάν έχει παντρευτεί ή όχι. «Συνειδητά έχω κρατήσει την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Κανένα σχόλιο για το αν είμαι παντρεμένη ή όχι. Με σεβάστηκαν τα Μέσα και οι δημοσιογράφοι και σας ευχαριστώ πολύ», είχε δηλώσει.

Πηγή: thebest.gr