Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονης από τον σύντροφό της στην Χαλκίδα

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε 19χρονη στα χέρια του συντρόφου της ο οποίος την ξυλοκόπησε άγρια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κατάγματα. Όπως κατήγγειλε στην «Ζούγκλα» ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, ο 23χρονος της είχε στήσει καρτέρι το βράδυ της Κυριακής (7/7) έξω από το σπίτι της στην Χαλκίδα και αφού της επιτέθηκε λεκτικά και την εξύβρισε, άρχισε να την χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Η κοπέλα έπεσε στον δρόμο όμως ο δράστης συνέχισε να την ξυλοκοπά αφήνοντάς την αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

Στην συνέχεια, της άρπαξε το πορτοφόλι και τα κλειδιά του σπιτιού ενώ της έσπασε και το κινητό τηλέφωνο. Ο πατέρας περιέγραψε στην «Ζούγκλα» με κάθε λεπτομέρεια τις στιγμές τρόμου που έζησε η κόρη του, λέγοντας πως ο 23χρονος δεν δίστασε να μπει στο σπίτι της, να αρπάξει ένα μαχαίρι και να την απειλήσει πως θα δημοσιεύσει γυμνές της φωτογραφίες και βίντεο.

Έπειτα ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ η τραυματισμένη κοπέλα κάλεσε την αδερφή της και την ενημέρωσε για τα όσα είχαν συμβεί. Η 19χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας με κάταγμα στην γνάθο και χτυπήματα σε όλο της το σώμα, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στον Ευαγγελισμό όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ξυλοδαρμούς συντρόφων του και δίνει το παρών στο ΑΤ Χαλκίδας δύο φορές το μήνα.

Έκρηξη των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας

Το περιστατικό λαμβάνει χώρα την στιγμή που οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία πληθαίνουν. Φτάνει να πούμε ότι καθημερινά τα περιστατικά που καταγγέλλονται στην ΕΛ.ΑΣ. φτάνουν ή ξεπερνούν τα 100 με τις αρχές να προχωρούν σε δεκάδες συλλήψεις. Παράλληλα, οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες ζητούν και λαμβάνουν από την αστυνομία panic button.

Πηγή: zougla.gr