Άργησε να επιστρέψει από test drive και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Έπαθε λάστιχο άργησε να επιστρέψει από test drive, και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Άγριες στιγμές έζησε ένας άνδρας στο Χαλάνδρι, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από επτά άτομα με αφορμή μία μοτοσικλέτα. Ο άτυχος άνδρας καθυστέρησε να επιστρέψει τη μοτοσικλέτα μετά από test drive, με αποτέλεσμα οι «νταήδες» να τον στείλουν στο νοσοκομείο με έξι ράμματα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού συνάντησε έναν από τους δράστες στο Χαλάνδρι για να αγοράσει τη μοτοσικλέτα του. Πήρε λοιπόν τη μηχανή για test drive, αλλά στη διαδρομή έπαθε λάστιχο.

poster
«Στη διαδρομή με έπιασε λάστιχο, το έφτιαξα και στις 11.15 ήμουν πίσω. Είδα ότι είχαν άγριες διαθέσεις επειδή άργησα να επιστρέψω και τους παρακάλεσα να μιλήσω πρώτα. Δεν με άφηναν να μιλήσω και ξεκίνησαν να με βαράνε με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο μου το σώμα. Κάποιος έβγαλε μαχαίρι και με κάρφωσε», είπε το θύμα προσθέτοντας ότι όσο έλειπε με τη μηχανή, ο ιδιοκτήτης είχε καλέσει έξι φίλους του για να τον σακατέψουν στο ξύλο.

Ωστόσο, η περιπέτειά του δεν έμεινε μόνο στον ξυλοδαρμό που υπέστη. Οι δράστες τον έκλεψαν, ενώ πριν επιστρέψει, πήγαν στο σπίτι του και ξυλοκόπησαν τον ξάδερφό του.