Έπνιξε το μωρό της στον Αλιάκμονα 29χρονη με ψυχολογικά προβλήματα

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε για ένα βρέφος, αλλά και την τοπική κοινωνία στον Σταυρό Ημαθίας που έμαθε ότι η 29χρονη συμπολίτισσά τους έπνιξε το ίδιο το σπλάχνο της στο φράγμα του Αλιάκμονα. Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της, όπου διέμενε με τη μητέρα της και τον παππού της για να πάει, όπως τους είπε, σε ένα φιλικό σπίτι, προκειμένου να αλλάξει τον χρόνο. Εκείνη, όμως, πήγε στο φράγμα, όπου έπνιξε το μωρό της και έπειτα κατέλυσε σε ξενοδοχείο της περιοχής. Όταν επέστρεψε χθες στο σπίτι της, δέχθηκε από τους οικείους της απανωτές ερωτήσεις για το βρέβος. Μπροστά στο αδιέξοδο και τις υπεκφυγές της σύγχρονης Μήδειας, οι άνθρωποι απευθύνθηκαν στην αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων, η 29χρονη έπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Τελικά, έπειτα από την πίεση των έμπειρων ανδρών της ΕΛ. ΑΣ. ομολόγησε την πράξη της. Αμέσως κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του βρέφους, το οποίο εντοπίστηκε να επιπλέει. Το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η δράστις είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Πριν από περίπου δύο χρόνια έμεινε έγκυος από έναν κοντοχωριανό της, που αναγνώρισε το παιδί. Το τελευταίο διάστημα, όμως, η 29χρονη φέρεται να είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή της με συνέπεια να φτάσει στο αποτρόπαιο έγκλημα.