“Έφυγαν” από τη ζωή οκτώ Λαρισαίοι

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ο Αχιλλέας Καταραχιάς, συνταξιούχος της Τράπεζας Ελλάδος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στους Αγίους Αναργύρους.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών η Ζωή Νεντούδη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο Ιωάννης Πινακάς. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 5.30 το απόογεμα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ραψάνης.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο ιερέας Κωνσταντίνος Γεροστέργιος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στο Ελευθεραί Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Κωνσταντίνος Σακκαβός. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέσσωνος.

Απεβίωσε ο Χρήστος Κελεργιώτης σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Γαλήνης.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Θωμάς Χατζηκρανιώτης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών η Μαριγώ Κυρίτση. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λάρισας.

Πηγή: onlarissa.gr