Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Νικολόπουλος

Φτωχότερος έγινε από το πρωί ο ιατρικός κόσμος της χώρας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Νικολόπουλος. Ο διακεκριμένος ακτινολόγος, ευρύτερα γνωστός για την κοινωνική δράση του και την προσφορά του, άφησε την τελευταία πνοή σε ηλικία 68 ετών, από έμφραγμα. Έντονα πολιτικοποιημένος, ο Τάκης Νικολόπουλος διετέλεσε και διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Τα τελευταία χρόνια, ο εκλιπών ζούσε στην Πρέβεζα. Το περασμένο Σάββατο αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν το καρδιακό πρόβλημα και παρά την προσπάθειά τους, ο Τάκης Νικολόπουλος έχασε τη μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Δημήτρης Κωστακιώτης πρώην υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ.

«Δυστυχώς σήμερα χάσαμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο, επιστήμονα, διοικητή μα πάνω από όλα για μένα, έναν μοναδικό φίλο και συνοδοιπόρο στα χρόνια της ΥΠΕ, τον Τάκη Νικολόπουλο….

Καλό ταξίδι Τάκη κι ελπίζω μια φορά στη ζωή σου να διαψευστείς και να βρίσκεσαι στον παράδεισο…», έγραψε στα social media.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6044493342247190&set=a.614683315228247&type=3

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Συνεργαστήκαμε σε πολλά μετερίζια», ψέλλισε σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, Σάκης Παπαδόπουλος, που ετοιμαζόταν για να μεταβεί στην Πρέβεζα, για να αποχαιρετήσει τον φίλο του.