Αλαζονική και αισχρή συμπεριφορά από τον Άδωνι Γεωργιάδη προς τη Δέσποινα Τοσονίδου κατήγγειλε ο Πάνος Παπανικολάου

Με ένα βίντεο, στο οποίο γίνεται συζήτηση για τις κτηριακές εγκαταστάσεις στο «Ασκληπιείο» της Βούλας και στα μηχανήματα, επιχείρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την αλαζονική και αισχρή συμπεριφορά του απέναντι στη Δέσποινα Τοσονίδου. Ο υπουργός Υγείας προσπάθησε να απαντήσει και με ένα τιτίβισμα, στο οποίο έκανε λόγο για «ψεύδος» μετά από την επώνυμη καταγγελία του Πάνου Παπανικολάου.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα 11/6 στο Ασκληπιείο Βούλας αποκάλεσε “άχρηστη ως γιατρό” ακτινολόγο από τις διαπρεπέστερες στην χώρα στην υπερηχοτομογραφία μαστού επειδή ως πρόεδρος του νοσοκομειακού σωματείου παραπονέθηκε για τα προβλήματα του νοσοκομείου», κατήγγειλε ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής στο ΓΚΝ Νίκαιας και προέτρεψετον Κυριάκο Μητσοτάκη «να τον χαίρεσαι».

https://x.com/PGPapanikolaou/status/1800576912177115647

https://x.com/PGPapanikolaou/status/1800603974061740250

Ακολούθησε η απάντηση του Άδωνη περί ψεύδους και ο Παπανικολάου μετέφερε στο «Χ» όλο τον διάλογο.

«Η γιατρός είπε “οι ασθενείς μένουν ευχαριστημένοι από την δουλειά μας, όχι από την πολιτική σας” κι εσύ απάντησες επί λέξει : “από την δική σου ιατρική δουλειά αποκλείεται να μένει ασθενής ευχαριστημένος”», έγραψε ο διακεκριμένος νευροχειρουργός και έθεσε δύο ερωτήματα προς τον υπουργό Υγείας: «Την ήξερες κι από χθες την “ιατρική δουλειά” της γιατρού; Δεν ντρέπεσαι;».