Αλεξανδρούπολη: Ξαφνικός θάνατος 37χρονης εγκύου- «Έφυγε» και το μωρό

Την τελευταία της πνοή άφησε 37χρονη εγκυμονούσα μαζί με το αγέννητο παιδί της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, κάτω από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η 37χρονη γυναίκα, σύζυγος ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στην Αλεξανδρούπολη, βρισκόταν στον έβδομο μήνα κύησης. Την Τετάρτη μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο έπειτα από έντονους πόνους, όπου άφησε και την τελευταία της πνοή μαζί με το αγέννητο παιδί της.

Ύστερα από λίγες ώρες ο σύζυγος της, που δεν μπορούσε να παραμείνει στον χώρο λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, σοκαρισμένος ενημερώθηκε από το ιατρικό προσωπικό ότι η σύζυγός του, μαζί με το αγέννητο παιδί τους έφυγαν από τη ζωή.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της αδικοχαμένης 37χρονης θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα από τον ιατροδικαστή.

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος μιλώντας στο protothema είπε: «Η ιατροδικαστική εξέταση νεκροψία – νεκροτομή είναι σε εξέλιξη. Θα βγει το πόρισμα και μετά θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες. Το σίγουρο είναι ότι η 37χρονη δεν νοσούσε από κορωνοϊό».