Αναβάλλονται λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» τα ραντεβού εμβολιασμού την Τρίτη σε Αττική και Εύβοια

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική και την Εύβοια, τα εμβολιαστικά κέντρα των δύο αυτών νομών δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα στις 15:00 καθώς και όλη την αυριανή ημέρα.

Οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Τι θα γίνει με τα χαμένα ραντεβού

Οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει φτάσει στη χώρα μας και αναμένεται ότι θα εμποδίσει πολίτες να μεταβούν για τον εμβολιασμό τους κατά της COVID.

Μετα και την ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία για αποφυγή των μετακινήσεων κλπ, στις περιπτώσεις που οι πολίτες δεν καταφέρουν να φτάσουν στο εμβολιαστικό κέντρο, έχει προβλεφθεί η δυνατότητα επαναπρογραμματισμου του ραντεβού, ενώ υπάρχει επάρκεια ραντεβού και εμβολίων για να αντικατασταθούν.

Αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί στο «Παίδων Πεντέλης» λόγω κακοκαιρίας

Αλλαγή στον προγραμματισμό εμβολιασμών στο Παίδων Πεντέλης λόγω της κακοκαιρίας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Λόγω της κακοκαιρίας και με στόχο την αποφυγή προβλημάτων στον εμβολιασμό των παιδιών, αποφασίστηκε οι εμβολιασμοί που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 24/1 και μεθαύριο Τρίτη 25/1 στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27/1 και την Παρασκευή 28/1 στο Μega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας».

Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS στα κινητά τους τηλέφωνα για τη νέα ήμερα και ώρα του εμβολιασμού των παιδιών.