Απέραντη θλίψη στην «οικογένεια» των Παραπολιτικών, έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Τζένος

Η είδηση έσκασε ως βόμβα και στα ΜΜΕ και στην πολιτική σκηνή της χώρας. Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτης Τζένος άφησε την τελευταία πνοή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα. Έφυγε από την ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, αργά το απόγευμα. Ο Παναγιώτης Τζένος υπέστη ανακοπή και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

«Το ‘97 έφυγε ο αδερφός μου. Σήμερα έφυγε ο Παναγιωτης μου. Ο δεύτερος αδερφός μου. Ήταν τα πάντα για μένα. Καλό ταξίδι αδερφέ μου. Δεν περίμενα ποτέ τούτη τη στιγμή. Σ αγαπώ αιώνια. Σ ευχαριστώ για όλα», ήταν το συγκινητικό μήνυμα του εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη για την ξαφνική απώλεια του γενικού διευθυντή μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου.

Όλοι οι εργαζόμενοι των Παραπολιτικών βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιού του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου.

“Δεν έχω λόγια, ο @ptzenos ήταν ένας εξαιρετικός φίλος και η είδηση του ξαφνικού του θανάτου συντριπτική. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θα είμαστε δίπλα τους. Καλό ταξίδι Παναγιώτη μου!”, αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Τζένο ο Άδωνις Γεωργιάδης.