Απίστευτες καταγγελίες από την ΠΟΕΔΗΝ για την κατάσταση των νοσοκομείων

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΑΔΕΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ. ΡΑΝΤΖΑ ΣΤΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ. ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ.

Λιγόστεψαν οι εισαγωγές περιστατικών κορωνοιού στα νοσοκομεία. Τώρα τα νοσοκομεία εμφανίζουν κενά κρεβάτια για περιστατικά κορωνοιούκαι δεκάδες ράντζα σε γενικά κυρίως παθολογικά περιστατικά. Με την πρόοδο των εμβολιασμών αυξήθηκε η προσέλευση ασθενών άλλων παθήσεων στα ΤΕΠ των εφημερευόντων νοσοκομείων.

Κυρίως εμβολιασμένων ασθενών που έπαψαν να φοβούνται μην κολλήσουν τον ιό προερχόμενοι στα νοσοκομεία. Στην ανάπτυξη των ράντζων επίσης συμβάλλει η μετατροπή πολλών κλινικών νοσοκομείων για νοσηλεία περιστατικών κορωνοιού, καθώς επίσης και τα έξι νοσοκομεία στην Αττική που νοσηλεύουν αποκλειστικά περιστατικά κορωνοιού. Όλα τα μεγάλα νοσοκομεία πιά εμφανίζουν πολλά ράντζα μετά από εφημερίες σε γενικά παθολογικά περιστατικά. Επίσης αυξητική τάση έχουν οι διασωληνωμένοι ασθενείς που πάσχουν από άλλα νοσήματα και πτωτική τάση οι διαδωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ με κορωνοιό. Σήμερα έχουμε 6 διασωληνωμένους ασθενείς με κορωνοιό εκτός ΜΕΘ στη ΝΙΚΑΙΑ, 1 στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, 2 στο ΘΡΙΑΣΙΟ, 2 στο ΤΖΑΝΕΙΟ, 1 στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ και 3 στο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. ΣΥΝΟΛΟ. 15.

Τους περισσότερους τους βρίσκει εκτός ΜΕΘ και η επόμενη εφημερία του νοσοκομείου. Πάνω από τρείς ημέρες. Το ΑΤΤΙΚΟ που εφημέρευε χθές έχει αυτή τη στιγμή 60 ράντζα σε γενικά κυρίως παθολογικά περιστατικά και δεκάδες κενά κρεβάτια στις κλινικές κορωνοιού. Ίδια κατάσταση και σε πολλά άλλα μεγάλα νοσοκομεία. Χρειάζεται πια νέος σχεδιασμός Αύριο θα είμαστε όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 11 π.μ.